Įmonių sąrašas

Sielos veidrodis, psichoterapijos centras

Naugarduko g. 68B (Naujamiestis), 03203 Vilnius
(0 633) 11193
Dirbame 24 val.
3 metai veikloje
Google mapswaze
Google mapswaze

Rasti maršrutą:

Pasirinkite adresą:
Pasirinkite adresą:

Filialai

Žiūrėti visus adresus

Įmonės kontaktai

Telefonas
(0 633) 11193
Tinklalapis
Direktorius
Sergej Gorškov
Įmonės kodas
305649764
PVM kodas
LT100014842914
Registracijos data
2020.10.29

Darbo laikas

Pirmadienis
0.00-24.00
Antradienis
0.00-24.00
Trečiadienis
0.00-24.00
Ketvirtadienis
0.00-24.00
Penktadienis
0.00-24.00
Šeštadienis
0.00-24.00
Sekmadienis
0.00-24.00

Atsiliepimai

Įvertinkite:
0 (mažiausiai 80 simbolių)
Jurgita
2023.10.22
Sergej Gorškov – AČIŪ už pagalba ir blaivius jau visus metus. Kas netiki, kad gydymas gali būti sėkmingas, tegul sako, juk nepatyrė to savo kailiu ir linkę kritikuoti. Ir linkiu nepatirti ir neįklimpti, tai taip greitai įvyksta, net nepastebi kaip tave valdo alkoholis. Bet kai kiekvieną dieną galva šviesi, o mintyse nelieka vietos kur, kaip, tą velnio lašą suvartot, patikėkit, atsiranda tiek veiklos, tiek siekių ir noro gyventi. Kai nieko nelaužo ir galva nesisuka viskas tampa įmanoma ir svarbu. Stebuklų nėra, taip žmogus turi suprasti, kad jau gana ir kad jam reikia pagalbos, prievarta niekada nieko nebus. Bet, bet jei tik kreiptis tai tik į S.G. ir žinau ką sakau, nes turiu su kuo palyginti - jokie vaistai, jokie lazeriai, jokios adatėlės tokio poveikio neturi. Sėkmės einant savo keliu ir gelbstint / suteikiant žmonėms antrą šansą gyvenime, pajusti kas yra gyvenimas.
Naudingas (0)
Pranešti
Laura
2021.11.09
Dėkui Jums Sergejau už pagalbą. Niekada nebučiau pagalvojusi kad hipnozė taip stipriai pakeis mano gyvenimą ir mąstymą.
Naudingas (0)
Pranešti
Gintaras
2021.08.22
9 menesiai blaivybes. Pasaulis šviečia kitom spalvom. Visa seima jau nebetikejo bet ivyko stebuklas,aš tapau abejingas alkoholiui. Dekui jums.
Naudingas (4)
Pranešti
daugiau...


Lankomumo statistika
Duomenų atnaujinimas
Dalintis

Veiklos aprašymas

Kodavimas nuo alkoholizmo
Kodavimas nuo alkoholizmo.

Kodavimas yra žodis, kuris dažnai turi stebuklingą, bauginantį ir netgi užburiantį poveikį. Daugelis mano, kad viena „stebuklinga injekcija“ gali akimirksniu išvaduoti žmogų nuo priklausomybės, o nesąžiningi „specialistai“ palaiko tokius gandus. Mūsų centre nenaudojamas torpedavimo ar joks kitoks medikamentinis kodavimo metodas. Kodėl? Nes jis yra uždraustas! Mūsų taikomas kodavimas metodas – hipnoterapija.

Kiek kainuoja kodavimas nuo alkoholio?
Pirma gydytojo narkologo konsultacija nemokama.

Kokiam laikui galima užsikoduoti?
Visi metodai gali užtikrinti kodavimą nuo alkoholio laikotarpiui nuo 3 mėnesių iki 3–5 metų, priklausomai nuo alkoholizmo stadijos. Visam gyvenimui užsikoduoti neįmanoma, tačiau galima kartoti procedūras. Kodavimo trukmę pasirenka pats pacientas, šį klausimą reikia iš anksto aptarti su gydytoju.

Ar tai saugu?
Mes nenaudojame medikamentus, nes medikamentinis kodavimas nėra visiškai beskausmė/žalinga procedūra. Disulfiramas turi įvairius šalutinius poveikius: jis gali sukelti kvėpavimo sistemos sutrikimus, alergiją, hepatitą, nervinius sutrikimus, traukulius. Šie poveikiai gali pasireikšti pavartojus alkoholio ir gali būti pavojingi gyvybei. Naltreksonas (torpedavimas) taip pat turi daug šalutinių poveikių, pavojingiausias iš jų – kepenų pažeidimas.

Kodavimas taikant įtaigą ir hipnozę praktiškai neturi kontraindikacijų.

Ar galima koduoti iškart po ilgalaikio gėrimo?
Prieš koduojant žmogų reikia ne tik pasirūpinti, kad jis nustotų gerti, bet ir išvalyti jo organizmą nuo etilo alkoholio. Prieš procedūrą pacientas kelias dienas negali vartoti alkoholio – tai būtina sąlyga.

Ar kodavimas padeda?
Oficialiai manoma, kad kodavimas nuo alkoholizmo atsirado praėjusio amžiaus viduryje. Tačiau praktikuoti įtaigą tikriausiai pradėjo dar senovės civilizacijų šamanai – juos galima pavadinti pirmaisiais narkologais. Deja, net ir šiais laikais daugelio alkoholizmo gydymo centrų metodika primena jų primityviųjų kolegų darbą:
Dažnai net „medikamentinis“ kodavimas iš esmės yra psichoterapinis. Kaip „vaistai“ naudojamos visokiausios medžiagos, įskaitant paprastą vandenį.

Ne visiems pacientams paaiškinama tikroji procedūros reikšmė. Daugelis laukia, kol pasibaigs kodavimo laikotarpis, kad vėl būtų galima „gerti saikingai“. Tokiu atveju negalvojama apie išsivadavimą nuo psichologinės priklausomybės ir yra didelė recidyvo tikimybė.

Pats žodis „kodavimas“ įgijo tam tikrą mistinę prasmę ir apaugo daugybe mitų. Iš tikrųjų tai visai ne nėra panacėja, o tik vienas iš kompleksinio gydymo etapų.
Daugiau...

Video