Įmonių sąrašas

Klaipėdos estetinės ir lazerinės medicinos centras, UAB

J. Zembrickio g. 6, 92224 Klaipėda
(0 682) 12222
Dirbame iki 19.00
18 metų veikloje
Google mapswaze
Google mapswaze

Rasti maršrutą:

Pasirinkite adresą:
Pasirinkite adresą:

Įmonės kontaktai

Telefonas
(0 682) 12222
Telefonas
(0 46) 210099
Tinklalapis
El. paštas
Faksas
(0 46) 210906
Direktorius
Žilvinas Greičiūnas
Būtinoji pagalba I-VII 00.00-24.00
Įmonės kodas
300558734
PVM kodas
LT100008706616
Registracijos data
2006.04.10
Darbuotojai
35 darbuotojai (apdraustieji)
Vidutinis atlyginimas
1640 € (2024 kovas) daugiau

Darbo laikas

Pirmadienis
8.00-19.00
Antradienis
8.00-19.00
Trečiadienis
8.00-19.00
Ketvirtadienis
8.00-19.00
Penktadienis
8.00-19.00

Atsiliepimai

Įvertinkite:
0 (mažiausiai 80 simbolių)
Pacientė
2022.05.24
Atlikau keletą procedūrų šioje klinikoje Klaipėdoje pas Gyd. Babajaną, likau labai patenkinta paslaugų kokybe ir profesionalumu. Ten pacientu pradedama rūpintis vos tik įžengus į kliniką, logiška už viską turi mokėti ir ne mažai, bet kiek klinikų yra kur tik ima pinigus, o paslaugos abejotinos. Linkiu sėkmės visam kolektyvui, ŠAUNUOLIAI!
Naudingas (1)
Pranešti
Dija
2021.04.16
Nusivylimas, atliekant grožio injekcijas, neaptariama su klientu kaina ( sąskaitą sužinai nuėjęs mokėti, kuri verčia iš koto), antra nerodama klientui kiek ir koks kiekis suleidžiamas ar tai būtų botulinas ar hialuronas, gydytoja J. ateina jau su švirkštukais, kažkaip slepiama informacija. Klientas privalo žinoti visą informaciją apie tai ir aptarti su gydytoju. To nėra...Nebėra pasitikėjimo šia klinika...nėra prasmės ir grįžti ten. Atidžiai rinkitės, nes kainos neadekvačios!
Naudingas (17)
Pranešti
2021.03.27
Lazerklinika Klaipėda Zembrickio g.6. naikino kapiliarus ant veido. Išdegino veida du kartus, viena karta kai išdegino, kita kai bandė pataisyti. Randai liko visam gyvenymui. Ant veido buvo baisios pusles, veidas slapiavo. Dave tepalo patepti. Pakeite daktara is Vilniaus, kuris atliko vel lazeriu kazkokia procedura, ji nieko blogo nepadare, bet ir nepadejo. Mane guode tuom, kad manes jie neatsisako. Bet taip daugiau niekas ir nepaskambino paklausti kaip man sekasi. Savo lesomis gydziau veida, bet randai taip ir liko. Pareikalavus grazinti sumoketus pinigus, bande duoti pasirasyti lapeli, kad jiems neturiu pretenziju. Zinoma atsisakiau... Is ju puses apie sugadinta veida del ju kaltes ar kokios kompensacijos nebuvo nei kalbos. Issiemiau is ju kortele, jei bandytu kada pasakyti, kad tai smeiztas. Daktare kuri isdegino veida, kaip suprantu yra vaiko auginimo atostogose. Direktorius sake, kad ja atleis. Bet koks dabar skirtumas man?!
Depresija ir stresa kuri patyriau su puslem ant veido, slapiavo, mates duobes veide. As negalejau ziureti i veidrodi. Nelinkiu jokiai moteriai to patirti. Verkdavau ziuredama i veidrodi. Nenorejau eiti is namu, pazystami klause kas man. Net priesui to nepalinkeciau.
Naudingas (39)
Pranešti


Lankomumo statistika
Duomenų atnaujinimas
Dalintis

Veiklos aprašymas

Lazerinė medicina
Estetinės injekcijos
Odos gydymas
Kūno procedūros
Klaipėdos estetinės ir lazerinės medicinos centre „Lazerklinika Klaipėda“ teikiamos estetinės medicinos, dirba aukščiausios kvalifikacijos gydytojų specialistų komanda, naudojamos moderniausios lazerinės technologijos. Tai pirmoji tokio pobūdžio įstaiga Vakarų ir Vidurio Lietuvoje. Klinikoje atliekama: apgamų, karpų, papilomų, kitų odos darinių diagnostika ir šalinimas lazeriu ar operaciniu būdu, veido raudonio korekcija lazeriu, odos fotoatjauninimas, kojų kapiliarinių venų gydymas, odos pigmentacijos gydymas, spuoguoto veido gydomosios procedūros, lazerinės kojų venų operacijos, lazerinės hemorojaus operacijos, vaikų įgimtų kraujagyslinių darinių (hemangiomų) diagnostika, sekimas, gydymas lazeriu, raukšlių korekcija hialurono rūgšties užpildais, botilino toksino injekcijos, padidėjusio prakaitavimo korekcija, mezoterapija, celiulito gydymas, strijų korekcija, gydomieji, atpalaiduojantys, anticeliulitiniai, sportiniai ir kt. masažai, veido ir kitų kūno sričių plaukų šalinimas lazeriu.

Gydymas lazeriu: apgamų veide ir kūne, kapiliarų, karpų, užkrečiamų moliuskų, keratomų, ksanteliazmų, ateromų.
Daugiau...

Paieškos žodžiai

Lazerinis plaukų šalinimas, lazerinis kojų varikozių gydymas, varikozių gydymas, kraujagyslių šalinimas lazeriu, lazerinis hemorojaus gydymas, hemorojaus gydymas lazeriu, pigmento šalinimas lazeriu, lazerinis odos darinių šalinimas, lūpų didinimas. Estetinės injekcijos, skruostų pakėlimas, botulino toksino injekcijos, mezoterapija.
Plaukų slinkimo gydymas, strijų gydymas, prakaitavimo korekcija, akne gydymas, masažai, plaukų šalinimas lazeriu, raukšlių šalinimas, fotoatjaunimmas, intensyvi pulsinė šviesa, hemangiomos, vaikų hemangiomų gydymas lazeriu, dermabrazija, PRP-plazmoliftingas, mezošautuvas, strijų mezoterapinis gydymas, padidintas prakaitavimas, spuoguotos odos gydymas, žiedinis šviesolaidis, Nd:YAG lazeris, gydymas lazeriu: apgamų veide ir kūne, kapiliarų, karpų, užkrečiamų moliuskų, keratomų, ksanteliazmų, ateromų, apgamų gydymas lazeriu, kapiliarų gydymas lazeriu, lazerinis gydymas, operacija lazeriu, šalinimas lazeriu, lazeris, lazerinė klinika, lazerinė chirurgija, lazerinės procedūros, lazerinė dermotologija, lazerinė venų operacija, lazerinės operacijos, lazerinis gydymas Klaipėda, gydymas lazeriu Klaipėdoje, masažai Klaipėdoje, lazerinis plaukų šalinimas, plaukų šalinimas lazeriu Klaipėdoje, spuogų gydymas lazeriu, lazerio klinika, lazerinės dermatologijos centras, skleroterapija, veido kraujagyslių gydymas lazeriu, veido raudonio gydymas lazeriu, proktologas, hemorojaus gydymas. privačios gydymo klinikos, privačios klinikos, medicinos klinika, medicinos centras, gydymas, odos vėžys, masažas, echoskopija, dermatologas, dermatologija, dermatologai, odos gydymas, odos gydytojas, odos ligos, odos ligų centras, odos ligų klinika, bėrimai, gydymas, chirurgija, chirurgijos klinika, apgamų šalinimas, alergijos gydymas, gydymas lazeriu, operacija lazeriu, šalinimas lazeriu, vaikų odos ligų gydymas daugiau...