Įmonių sąrašas

Biofirst klinika

Studentų g. 37 (Gričiupis), 51364 Kaunas
(0 37) 750866
Atsidarys rytoj 9.00
14 metų veikloje
Google mapswaze
Google mapswaze

Rasti maršrutą:

Pasirinkite adresą:
Pasirinkite adresą:

Filialai

Žiūrėti visus adresus

Įmonės kontaktai

Telefonas
(0 37) 750866
Telefonas
(0 686) 40115
Telefonas
(0 686) 40115
Tinklalapis
El. paštas
Faksas
(0 37) 750868
Direktorė
Inesa Kriaučiūnienė
Įmonės kodas
302434849
PVM kodas
LT100006439017
Atsiskaitomoji sąskaita
LT49 7044 0600 0718 9923
AB SEB bankas
Registracijos data
2009.09.17
Darbuotojai
133 darbuotojai (apdraustieji)
Vidutinis atlyginimas
2048,68 € (2024 kovas) daugiau

Darbo laikas

Pirmadienis
9.00-20.00
Antradienis
9.00-20.00
Trečiadienis
9.00-20.00
Ketvirtadienis
9.00-20.00
Penktadienis
9.00-20.00
Šeštadienis
9.00-15.00

Atsiliepimai

Įvertinkite:
0 (mažiausiai 80 simbolių)
Angelė
2021.09.29
Labai džiaugiuosi atradusi šią kliniką.Nuoširdus ačiū .labai malonus aptarnavimas .Dėkinga registratūros personalui.seselems, anestezologei (neįsiminiau pavardes)ir gydyt.Elzbietai .Trapenskei.(teko lankytis kt.privačiose klinikose.) bet šiai gydyt.lb.dekoju.Gydytoja .maloni .LB.viską išaiškino,tikrai lb.gerai iš mananti,suprantanti .Dariausi fibroskopiją ir.kolonoskopiją.Taip pat ačiū gyd .urologui Aivarui Jonui Matjosaičiui.
Naudingas (3)
Pranešti
Eglė
2020.01.16
Nėra eilių, aukščiausios kokybės specialistai ir įranga - neteko nusivilti. Didžiausi linkėjimai klinikai :)
Naudingas (5)
Pranešti
Ilona
2017.04.15
Didelis dėkui gydytojui neurologui R. Greičiui. Rekomenduoti galiu drąsiai. Jis ne tik geriausias specialistas, bet ir labai žmogiškas. Ačiū ačiū ačiū
Naudingas (59)
Pranešti
daugiau...


Lankomumo statistika
Duomenų atnaujinimas
Dalintis

Veiklos aprašymas

Geriausi Lietuvos gydytojai – savo srities ekspertai
Lazerinės dermatologijos ir ginekologijos centras
Naujausia diagnostikos ir gydymo aparatūra Lietuvoje
BIOFIRST klinika - tai pažangios medicinos ir grožio klinika, išsiskirianti naujausiomis gydymo technologijomis bei estetinės medicinos naujovėmis. Tarptautinę patirtį sukaupę klinikos gydytojai specialistai ir grožio meistrai, naudodamiesi naujausia, vienintele ne tik Lietuvoje, bet ir Baltijos šalyse, aparatūra, apgaubs Jus išskirtiniu dėmesiu ir suteiks kokybiškas paslaugas.

Naujausia, vienintelė ne tik Lietuvoje, bet ir Baltijos šalyse, diagnostikos ir gydymo aparatūra padeda nustatyti tikrąsias negalavimų priežastis. Šveicariškas "Global Diagnostics" organizmo tyrimas ir elektroakupunktūrinė diagnostika "Dermatron CLS 3D" dr. Folio metodu.

Išsamios įvairių sričių ilgametę patirtį turinčių gydytojų konsultacijos. Mūsų klinikoje dirbantys specialistai nuolat kelia kvalifikaciją dalyvaudami mokymuose Lietuvoje ir užsienyje.

Ultragarsiniai tyrimai (echoskopijos) atliekami naujausios kartos, pirmuoju Baltijos šalyse PREMIUM klasės echoskopu ZONARE ZS3.

Lazerinė dermatologija. Greitos, saugios ir veiksmingos grožio bei estetinės procedūros naujausios kartos lazeriais iš Vokietijos! Be rizikingos chirurginės intervencijos pašalinsime odos defektus.

Efektyvi ir patikima lieknėjimo programa: maisto netoleravimo testas, dietologės konsultacija ir mitybos rekomendacijos bei individualios treniruotės.

Itin veiksmingos ir ilgalaikiu poveikiu pasižyminčios veido ir kūno procedūros moderniais estetinės medicinos aparatais RAYLIFE ir FACELAB.

Masažai ir SPA. Platus ajurvedinių masažų ir SPA procedūrų pasirinkimas.

Mūsų vaistinėje rasite ne tik tradicinių bei homeopatinių medikamentų, bet ir platų mūsų atstovaujamų sveikatos ir grožio produktų pasirinkimą.

„The Organic Pharmacy“ veido ir kūno grožio ritualai. Gydomųjų kaukių ir akupresūros bei limfodrenažo derinys atgaivins ir pastangrins Jūsų odą, o svaiginantys aromatai atpalaiduos kūną ir mintis.

Aptarnaujame klientus turinčius SEB, COMPENSA LIFE, ERGO, IF, GJENSIDIGE, PZU sveikatos draudimus.

NAUJIENA! Pažangiausia Lietuvoje aparatūra endoskopiniams tyrimams: „Olympus Exera III“ (Vokietija). Ausų, nosies, gerklės (LOR) ir gastroenterologiniai tyrimai naujausia Lietuvoje, revoliucine endoskopijos videosistema, padeda specialistams aptikti pakitimus ankstyvose stadijose, kai ligos gydymas yra efektyviausias. Tyrimai pasižymi 98–100 proc. diagnostiniu tikslumu.

Pirmasis Lietuvoje „TopCon TRK-2P“ (Japonija) aparatas akių tyrimams. Smulkiausi akių pakitimai, kurių negali nustatyti jokie kiti metodai, ištiriami nesukeliant diskomforto pacientui. Tyrimas atliekamas neprisiliečiant prie akies, todėl nereikalingi skausmą malšinantys lašai, o daugeliu atveju neprireikia ir medikamentinio vyzdžių išplėtimo.

Reabilitacijos centras. „Redcord“ (Norvegija) terapija. Lazerinė akupunktūra. Patyrę specialistai.

Išnaudokite Jums suteiktas galimybes!
Daugiau...

Paieškos žodžiai

Bioklinika, kardiologas, medicinos paslaugos, psichiatras, chirurgas, kraujagysliu chirurgas, pediatras, ginekologe, akušere, dermatologas, okulistas, endokrinologas.
Ortopedas traumatologas, okulistai, akušeriai, dermatovenerologas, homeopatai, seimos gydytojai psichiatrai, oftalmologas, kraujo tyrimai, dermatoskopija, fizioterapija, masazai, masazas, ultragarsas, gydymas lazeriu, alergijos tyrimai, kineziterapija, sporto gydytojas, fitoterapeutas, pigmentiniu demiu salinimas, striju naikinimas, karpu salinimas, aknės gydymas, kapiliaru salinimas lazeriu, raudonio gydymas, frakcinis lazeris, rauksliu mazinimas, raukšliu lyginimas, celiulito gydymas, veido atjauninimas, odos atnaujinimas, plauku salinimas lazeriu, odos atjauninimas lazeriu, apgamu salinimas lazeriu, randu salinimas lazeriu, kraujagysliu salinimas lazeriu, odos balinimas lazeriu, spuogų gydymas lazeriu, depiliacija lazeriu, plauku salinimas, apgamu salinimas, lazeriai, grožio procedūros, natūrali kosmetika, grozio klinika, folio tyrimas, gydytojai, randu salinimas, ekologija, ekologiska kosmetika, maisto papildai, stuburo skausmas, maisto netoleravimo testas, global tyrimas, nagu grybelio gydymas, SPA, psichologas, sanariu ligos, alergijos tyrimai, skydliaukes tyrimai, organizmo tyrimai, chirurgija, fizine medicina, Reabilitacija, elektroakupunktūra, DERMATRON CLS, stuburo skausmų gydymas, grozio klinika kaune, lazeriu, netradicine medicina, NATŪRALUS GYDYMAS lazerine ginekologija, nesciuju prieziuros programa, akiu tyrimai, akupunktūra, botulino toksino injekcijos, prp procedūros, hialurono rūgsties injekcijos, biorevitalizacija, gastroskopija, gastroskopija su nejautra, kolonoskopija, kolonoskopija su nejautra, endoskopija, kraujagyslių chirurgija daugiau...