Uzņēmumu sarakstu

Amadenta, estetinės odontologijos klinika, S. Preišegalavičienės įmonė

Maironio g. 15-1 (Centras), 44298 Kaunas
(+370) 68030306
Atsidarys 9.00
29 darbības gadi
Google mapswaze
Google mapswaze

Meklēt maršrutu:

Izvēlieties adresi:
Izvēlieties adresi:

Uzņēmuma kontakti

Tālrunis
(+370) 68030306
Tālrunis
(+370) 37229555
Tālrunis
(+370) 69829397
Mājas lapa
Savininkė
Simona Preišegalavičienė
Uzņēmuma kods
134164317
Reģistrācijas datums
1994.07.29

Darba laiks

Pirmdiena
9.00-18.00
Otrdiena
9.00-18.00
Trešdiena
9.00-18.00
Ceturtdiena
9.00-18.00
Piektdiena
9.00-18.00

Atsauksmes

Novērtējiet:
0 (vismaz 80 rakstzīmes)
Marija Gustainienė
2019.10.18
Dar kartą galiu tvirtinti, kad pas odontologę Simoną gydyti dantis tikrai verta. Kelinti metai einu ir džiaugiuosi. Beje, labai puikiai atliekama ir higiena šioje klinikoje - tikrai rekomenduoju.
Noderīga (5)
Ziņojums
Marija Gustainienė
2017.01.01
Šiandienos pasaulyje, kai įvaizdis tapo labai svarbus, reikia pagalvoti apie savo šypseną. Susiraukkęs žmogus atrodo nelaimingas ir liūdnas, gal net ir piktas ar nepatenkintas. Balti dantys dovanoja galimybę plačiai šypsotis ir kurti laimę aplink save. Kaune, Maironio gatvėje, įsikūrusioje Simonos Preišegalavičienės estetinės odontologijos klinikoje ,,Amadenta“ kokybiškai atliekamas estetinis plombavimas bei protezavimas, gydomi dantų šaknų kanalai, balinami dantys ir kitos paslaugos. Kaip pacientė, apsilankiusi ne vienoje odontologijos klinikoje, galiu drąsiai sakyti, kad čia yra išskirtinė vieta, kur jaučiamasi saugiai: atėjai nepatenkintas dėl skaudamo danties ar kitokios problemos, gali visiškai pasitikėti klinikos personalu, nes išeisi nuoširdžiai šypsodamasis ir dėkingas. Aukštos kvalifikacijos gydytojai Simona ir Robertas padarys viską, kad būtum laimingas. Dirbama su pažangiausia technika. Esu labai dėkinga už dantų gydymą, balinimą, taisymą, puikiai įdėtus implantus ir grąžintą šypseną.
Noderīga (17)
Ziņojums
Pacientė Ieva Stašionytė
2016.07.11
Tikrai viena geriausių klinikų ne tik Kaune, bet ir visoje šalyje,
Simona puiki savo srities specialistė, kuriai drąsiai galima patikėti
savo dantukus! Didelis ačiū už nuostabią šypseną, kuria džiaugiuosi
kiekvieną dieną:)
Noderīga (23)
Ziņojums
vairāk...


Apmeklētības statistika
Informācijas aktualizēšanu
Dalīties

Gydytojai

Simona Preišegalavičienė
Bendros praktikos gydytojas
Raimonda Laucienė
Burnos higienistas / Solo profilatikos specialistas
Dovilė Kučiauskienė
Burnos , veido ir žandikaulių chirurgė
Robertas Baranskas
Gydytojas odontologas
Viktorija Puodžiuvienė
Gydytoja periodontologė

Meklēšanas vārdi

Zobu protezēšana, estētiskā protezēšana, zobārsti, stomatologi, odontologi Kauņā, zobu plombēšana, porcelāna zobi.
Cirkonija keramika, zobu lamināti, venīri, zoba trauma, nolūzis zobs, bezmetāla keramika, metāla keramika, cirkonija vainadziņi, venīri, kauņā, zobu plombēšana, zobu estētiskā plombēšana, kanālu plombēšana, zobu ārstēšana, endodontiskā ārstēšana, endodonts Kauņā, zobu balināšana, zobu balināšana ar lāzeru, zobu balināšana Kauņā, zobu balināšana ar kapēm, mutes higiēna, profesionāla mutes higiēna, mutes higiēna Kauņā, zobu, apsūbējumu tīrīšana, zobakmens tīrīšana, asiņo smaganas, sāp zobs, smaganu iekaisums, periodontālā ķirurģija, periodontīta ārstēšana, porcelāna kronīši, zobu protēzes, izņemamas protēzes, lāzera odontoloģija, ārstēšana ar lāzeri, biostimulācija, smaganu iekaisuma ārstēšana, ielāpa operācija, parodontoze, implanti, implantēšana, zobu implantācija, zobu implantācija, zobu implanti, zobu implantēšana, implantologi, zobu implantu cenas, implantēšana Kauņā, labi stomatologi, zobu izraušana, zobu izraušana, kaula augmentācija, sinusa pamatnes pacelšanas, zobu implanti, zobu implantēšana, zobu balināšana, zobu estētiskā plombēšana, odontoloģijas kabinets, odontoloģijas klīnika, odontoloģi, mutes higiēna, zobu protezēšana, estētiskā plombēšana, ieplaisāja zobs, implantologs Kauņā, terapiskā zobu ārstēšana vairāk ...