Įmonių sąrašas

Universiteto optika, UAB

Antakalnio g. 35 (Antakalnis), 10312 Vilnius
(0 606) 10813
Dirbame iki 19.00
24 metai veikloje
Google mapswaze
Google mapswaze

Rasti maršrutą:

Pasirinkite adresą:
Pasirinkite adresą:

Filialai

Žiūrėti visus adresus

Įmonės kontaktai

Telefonas
(0 606) 10813
Telefonas
(0 5) 2345670
El. paštas
Direktorė
Simona Vitkauskienė
Įmonės kodas
124966315
PVM kodas
LT249663113
Registracijos data
1999.08.04
Darbuotojai
10 darbuotojų (apdraustųjų)
Vidutinis atlyginimas
1145,81 € (2024 kovas) daugiau

Darbo laikas

Pirmadienis
9.00-19.00
Antradienis
9.00-19.00
Trečiadienis
9.00-19.00
Ketvirtadienis
9.00-19.00
Penktadienis
9.00-19.00
Šeštadienis
10.00-15.00

Atsiliepimai

Įvertinkite:
0 (mažiausiai 80 simbolių)
Vita
2024.05.08
Prieš 10-metį “atradau” Universiteto optiką ir nuo to laiko visa šeima paeiliui persioruenravime tik į šią optiką!
Patarimai del akinių, optimetriko ir okulisčių atidumas, visų nuoširdumas ir išmanymas - visada lieka geriausias įspūdis. Ir kantrybės turėjimas bei sprendimo ieškojimas - mane papirko ypatingai, nors užtruko! Bet čia jautiesi tikrai vertinamas ir svarbus - kiekvienas regėjimo diskomfortas eliminuojamas!
Ačiū už meilę savo darbui ir klientui.
Naudingas (3)
Pranešti
Danute
2019.10.17
Ačiū ir dar kartą ačiū. Puikus kolektyvas, rūpestingas, miela buvo bendrauti. Puiki gydytojos konsultacija, viskas tapo aišku. Rekomenduosiu kitiems. Ačiū.
Naudingas (18)
Pranešti
Audinga Tikuišienė
2019.09.13
Noriu padėkoti jaunai, bet labai kompetetingai gydytojai Reginai Liutvinaitei! Mano mamai (83 metai, gyvena Druskininkuose) per pastaruosius dvejus metus labai prastėjo regėjimas, tačiau sunkiai sekėsi nustatyti priežastį. Beieškodami pagalbos atsidūrėme Jūsų klinikoje, mus kelis kartus priėmė gyd. Regina Liutvinaitė, ir iškėlė kataraktos ir sunkiai atsidarinėjančių lęšiukų diagnozę. Šią diagnozę patvirtino Liremos gydytojai, mama buvo sėkmingai operuota šią savaitę. Atvejis pakankamai sudėtingas, todėl labai dėkojame gydytojai! Jau esame susidūrę su faktu, kad senyvi žmonės nelabai rūpi pavargusiems gydytojams, tai šiuo atveju esame ypač dėkingi, nes gydytoja ir priėmė, ir konsultavo, derindama mums palankų laikų, padėjo geru žodžiu ir palaikymu.
Naudingas (21)
Pranešti
daugiau...


Lankomumo statistika
Duomenų atnaujinimas
Dalintis

Gydytojai

Vaikų oftalmologė
Suaugusių akių gydytoja
Optometrininkė
Suaugusių akių gydytoja
Suaugusiujų akių gydytoja

Prekės, paslaugos

Veiklos aprašymas

Bendradarbiaujame su TLK, todėl turintiems šeimos gydytojo siuntimą - akių patikra - nemokama
Suteikiame itin išsamią informaciją, susijusią su akiniais
Sėkmingai pritaikome progresinius (skirtus įvairiems atstumams vienuose rėmeliuose) akinius
Didelis vaikiškų ir suaugusiems skirtų rėmelių pasirinkimas
Jei paklaustumėte, kuo galime Jums padėti, atsakytume – „Dar nežinome“. Kodėl? Todėl, kad kol kas nežiūrėjome Jums į akis.

Tai mums reiškia ne tik įdėmiai įvertinti Jūsų regėjimą, bet ir pamatyti, kas slepiasi už Jūsų žvilgsnio. Pasikalbėjus suprasti, kuo gyvenate, ką vertinate, koks Jūsų skonis. Tada būsime ramūs, kad rasime tai, kas labiausiai tinka Jūsų akims. Ir Jūsų asmenybei. Taip mąstėme, kai atvėrėme pirmąją savo optiką 1991 metais. Taip dirbame ir dabar.

Kaip mums pavyksta? Jūsų akimis rūpinamės nuo pirmos iki paskutinės smulkmenos. Nuo regėjimo patikrinimo, ligų diagnostikos iki akinių gamybos. Neabejojame – kad ir kokios būtų Jūsų galimybės, nusipelnote tik kokybiškų ir patogių akinių. Galime pagaminti ir vienetinius, išskirtinio stiklų dizaino akinius. Pavyzdžiui, su kvadrato ar net gėlės formos stiklais. Siūlome akinius, pritaikytus skirtingiems Jūsų akių poreikiams. Taip vienų akinių Jums užteks ir žiūrėti į tolį, ir dirbti kompiuteriu. Naujas rėmelių kolekcijas užsakome tik įvertinę jas savo akimis. Visiems rėmeliams, kad ir kokia būtų jų kaina ar modelis, teikiame bent metų garantiją. Teikiame akinių taisymo paslaugą.

Bendradarbiaujame su Vilniaus Ligonių Kasomis, todėl, atnešus šeimos gydytojo siuntimą, bus nuodugniai ir nemokamai patikrintos tiek Jūsų, tiek Jūsų vaikučių akys.
Daugiau...