Įmonių sąrašas

Prorehab, MB

K. Donelaičio g. 70D (Centras), 44248 Kaunas
(0 660) 09330
3 metai veikloje
Google mapswaze
Google mapswaze

Rasti maršrutą:

Pasirinkite adresą:
Pasirinkite adresą:

Įmonės kontaktai

Telefonas
(0 660) 09330
Tinklalapis
Tinklalapis
El. paštas
Direktorius
Rokas Šemeškevičius
Įmonės kodas
305703774
Registracijos data
2021.02.23
Darbuotojai
2 darbuotojai (apdraustieji) daugiau
Įvertinkite:
0 (mažiausiai 80 simbolių)


Lankomumo statistika
Duomenų atnaujinimas
Dalintis

Veiklos aprašymas

FMR gydytojo konsultacijos ir individuali kineziterapija
Skausmo gydymas be vaistų
Reabilitacija esant tarpslankstelinio disko išvaržai
Reabilitacija esant galvos, kaklo skausmui, galvos svaigimui
Reabilitacija po sąnarių traumų ar operacijų, esant skausmui
Reabilitacija po periferinių nervų pažeidimo (operacijų ar traumų)
Prorehab klinika – reabilitacijos įstaiga, kurioje teikiamos profesionalios fizinės medicinos ir reabilitacijos gydytojo konsultacijos bei individuali kineziterapija. Atliekama viso kūno (kaulų ir raumenų sistemos) apžiūra nustatant skausmo priežastį. Padedame esant tiek nervų sistemos (tarpslansktelinio disko išvaržoms ir kt.) tiek judamojo atramos aparato pažeidimams (po traumų ar operacijų).

FMR gydytojo konsultacija
Profesionali FMR gydytojo konsultacija, kurios metu atliekamas ištyrimas pagal vieno iš Prahos reabilitacijos mokyklos pradininkų Prof. Karel Lewit principus. Atliekama tikrosios skausmo priežasties paieška apžvelgiant visą kūną (stuburą bei sąnarius). Gydymui taikomos sąnarių mobilizacijos bei minkštųjų audinių atpalaidavimo technikos, mokoma liemens stabilizavimo principų ir tai sudaro tam tikrą visumą atsistatymui.

Konsultacijos metu sumažinamas nugaros, galvos ar sąnarių skausmas, rankų ar kojų tirpimas, taip pat gali būti malšinami kiti simptomai, kurie vargina, sudaromas reabilitacijos planas užkirsti kelią simptomams ar diskomfortui.

Konsultacija gali būti atliekama ir profilaktikai norint užkirsti kelią ar išvengti skausmo, traumų ar kitų nemalonių simptomų darbo ar sporto metu. Pacientas supažindinamas su profilaktikos principais, mokomas savarankiškai taikyti reabilitacijos priemones.

Apmokoma diafragminio kvėpavimo, kuris naudingas tiek esant nugaros ar kitos srities skausmams, tiek esant apsunkintam kvėpavimui sergant astma, persirgus COVID-19 infekcija.

Individuali kineziterapija
Atliekama išsami apklausa bei funkcinis ištyrimas ir sudaroma individuali kineziterapijos programa. Praktikoje taikant kineziterapiją įtraukiama DNS (dinaminės neuroraumeninės stabilizacijos) metodika, turinti pripažinimą visame pasaulyje bei pasižyminti holistiniu požiūriu sprendžiant įvairaus pobūdžio problemas.

Kineziterapija orientuota į propriocepcijos arba kitaip kūno pajautimą atliekant judesį derinant su kvėpavimu. Ilgalaikėje perspektyvoje tai lemia ne tik gerą savijautą, bet ir leidžia išvengti skausmo ar diskomforto, toleruoti didesnį fizinį krūvį darbe ar sporte ir taip užtikrinti gyvenimo kokybę.

Kineziterapija gali būti taikoma tiek simptomams šalinti dėl tarsplankstelinio disko išvaržos, nespecifiinio nugaros skausmo dėl raumenų disbalanso, sąnarių patologijos. Taip pat profilaktikai turėti gerą raumenų balansą, o tai ypač aktualu sėdimą darbą dirbantiems asmenims.
Daugiau...

Video