Įmonių sąrašas

Podologija.lt pėdų priežiūra

03160 Vilnius
(8 677) 93593
Google mapswaze
Google mapswaze

Rasti maršrutą:

Pasirinkite adresą:
Pasirinkite adresą:

Filialai

Žiūrėti visus adresus

Įmonės kontaktai

Telefonas
(8 677) 93593
Tinklalapis
Vadovas
Erika Zacharevičienė
Įvertinkite:
0 (mažiausiai 80 simbolių)


Lankomumo statistika
Duomenų atnaujinimas
Dalintis

Veiklos aprašymas

Saugus aparatinis pedikiūras pagal Dieter Baumann metodika per 30 min.
Nechirurginis deformuotų ir įaugusių nagų sutvarkymas
Sąsagų uždėjimas (Ross-Fraser, Titano siūlas, Onyklip, BS)
Nuospaudų pašalinimas
Pėdų įtrūkimų sutvarkymas
Prakaituojančių pėdų priežiūra
Nagų ir pėdų grybelio laboratorinė diagnostika
Grybelio pažeistų nagų sutvarkymas
Konsultacija
Podologija - kas tai?
Podologija - tai pėdos defektų, apsigimimų ir pėdos funkcijos sutrikimų profilaktika, tyrimai ir gydymas. Aukšta mūsų meistrų kvalifikacija ir profesionalios aukščiausios kokybės kosmetikos priemonės, leidžia išspręsti bet kokias nagų ir pėdų problemas be vargo. Klientai atgaus pasitikėjimą savimi ir galės mėgautis gražiomis ir sveikomis pėdomis ir nagais.

Sveikos pėdos
Sveiki ir gražūs nagai ir pėdos byloja apie gerą sveikatą. Yra ligų, apie kurias garsiai nekalbama, neva jomis sirgti yra gėda. Dažniausiai tai būną kojų nagų ir pėdų ligos, įvairūs jų pažeidimai. Normalių ir sveikų nagų plokštelės tūri būti vienodo storio, šviesiai rožinės, pėdos minkštos,nesutrūkinėjusios. Nagų spalvos, formos ar struktūros pasikeitimas neretai praneša ir apie organizmo pokyčius. Negalima numoti ranka net į iš pažiūros nesvarbias smulkmenas. Su tuo susidūrus, verčiau kreipkitės į profesionalus, nes tik patyręs specialistas, apžiūrėjęs pažeistus nagus ir pėdas, gali daug pasakyti apie organizmo negalavimus ar net užbėgti rimtai ligai už akių.

Dažnai pėdos reikalauja rimtesnio gydymo nei paprasta pėdų higieninė priežiūra ir nagų dažymas. Tokios problemos kaip nuospados, įaugę nagai ir grybelis, šias bėdas padeda išspręsti speciali pėdų ir nagų priežiūra.
Daugiau...

Video