Įmonių sąrašas

Opera - klausos sprendimai, UAB

Vilniaus g. 202, 76300 Šiauliai
(0 700) 33700
Atsidarys rytoj 10.00
Google mapswaze
Google mapswaze

Rasti maršrutą:

Pasirinkite adresą:
Pasirinkite adresą:

Filialai

Žiūrėti visus adresus

Įmonės kontaktai

Telefonas
(0 700) 33700
Telefonas
(0 695) 62333
Tinklalapis
El. paštas

Darbo laikas

Pirmadienis
10.00-18.00
Antradienis
10.00-18.00
Trečiadienis
10.00-18.00
Ketvirtadienis
10.00-18.00
Penktadienis
10.00-18.00

Atsiliepimai

Įvertinkite:
0 (mažiausiai 80 simbolių)
Danguolė Chappell
2022.10.10
Tikriausiai su amžiumi pradedame vertinti labiau tai, kaip jaučiames, kiek energingi esame, savo vidine būsena rūpinames daugiau nei išoriniu įvaizdžiu. Vienas iš pagrindinių dalykų - tai kokybiškas, gilus ir nepertraukiamas miegas. Kaip išsimiegame, nuo to priklauso visa būsima diena!
Jau senokai supratau, kad jautriai miegu, kad prižadina bet kokie garsai. Bandžiau ieškoti, kas galėtų padėti išsimiegoti kokybiškiau. Atradau ausų kištukus. Deja, net ir daugybę jų pakeitus, įvairių firmų, formų, kainuojančių pigiau-brangiau, nejaučiau pilno pasitenkinimo, nes miego metu jie man paprasčiausiai iškrisdavo, pasimesdavo. Priėjau išvados, kad visi standartiniai ausų kištukai paprasčiausiai yra per dideli mano ausies landai…
Kaip džiaugiuosi, kad kreipiausi į Opera-klausos centrą, Vilniuje, Konarskio g., pagaliau mano lūkesčiai buvo patenkinti 100%, nes man buvo pagaminti individualūs, tik man pritaikyti ausų kištukai, kurie kaip sakoma “patys įšoko” į mano ausį ir man nereikia daugiau pergyventi, kad jie iškris.
Jau kurį laiką naudoju savo miego saugotojus - pagamintus iš gražios ir madingos žalios spalvos silikono ????. Tenka daug keliauti, tai taip pat padeda numigti skrydžio metu, atsiribojant nuo aplinkos.
Opera-klausos centras man pagamino ne tik kokybiškus individualius ausų kištukus, o taip pat atidžios klausos specialistės p.Tatjanos dėka, apžiūros-konsultacijos metu buvo rastas gerybinis darinys (deja, tuo metu koks tai - piktybinis ar gerybinis, dar nežinojau, o šiuo metu jau ištirtas ir pašalintas…). Už tai esu labai labai dėkinga, nes kas žino, kuo galėjo baigtis, nes nei skausmo, nei jokio diskomforto nejaučiau.
Ačiū už labai malonų aptarnavimą, dėmesingumą, aukščiausius kokybės ir profesionalumo standartus! Sėkmės tolimesniuose darbuose ir siekiuose!
Su pagarba - Danguolė Chappell
Naudingas (3)
Pranešti
Žvynauskienė
2018.12.13
Profesionalus specialistas. Malonus aptarnavimas. Džiaugiuosi, kad pasirinkau "Operą". Tariu: AČIŪ Jums.
Naudingas (9)
Pranešti


Lankomumo statistika
Duomenų atnaujinimas
Dalintis

Veiklos aprašymas

Klausos tyrimas. Video otoskopija
Klausos aparatai. Parinkimas ir pritaikymas
Nemokamas bandymas
Otoplastikų laboratorija
Individualių įausinių klausos aparatų ir ausies įdėklų gamyba
Skaitmeniniai klausos aparatų priedai
Priežiūros priemonės
Elementai
Iškvietimas į namus
OPERA klausos centre Jūsų laukia profesionalus, patyręs kolektyvas, nevaržanti, specialiai klausos centrui pritaikyta aplinka bei malonus aptarnavimas. Mūsų tikslas - grąžinti Jums klausą ir bendravimo džiaugsmą, pritaikant geriausiai Jūsų poreikius atitinkantį klausos aparatą.

OPERA otoplastikų laboratorijoje gaminame įausinius klausos aparatus bei individualius ausies įdėklus klausos aparatams bei apsaugines klausos priemones.

JŪSŲ GERA KLAUSA – MŪSŲ RŪPESTIS!™
Daugiau...

Paieškos žodžiai

Klausos aparatai, įausiniai klausos aparatai, užausiniai klausos aparatai, skaitmeniniai klausos aparatai, nemokami klausos aparatai, klausos aparatai su kompensacija, kompensuojami klausos aparatai.
Klausos aparatai vaikams, UNITRON klausos aparatai, UNITRON klausos aparatai, ITE klausos aparatai, BTE klausos aparatai, RIC klausos aparatai, BHM klausos aparatai, Audio service klausos aparatai, vokiški klausos aparatai, klausos aparatai vokietija, šveicariški klausos aparatai, kauliniai klausos aparatai, klausos aparatai akiniai, klausos aparatų parinkimas, klausos aparatų derinimas, klausos aparatų pritaikymas, klausos aparatų kaina, geriausi klausos aparatai, klausos aparatų techninis aptarnavimas, klausos aparatų remontas, individualių ausies įdėklų gamyba, ausies įdėklai, įausinių klausos įdėklų gamyba, Priedai klausos aparatams, klausos aparatų priedai, FM sistema, klausos aparatų distancinio valdymo sistemos, klausos aparatų distancinis valdymas, pagalbinės klausos priemonės, bevielio ryšio įranga, įkraunamosios baterijos, įkraunami klausos aparatai, elementai klausos aparatui, baterijos klausos aparatui, klausos aparatų priežiūra, klausos aparatų priežiūros priemonės, kaip prižiūrėti klausos aparatus, neveikia klausos aparatas, klausos aparatas išsimokėtinai, klausos aparatų lizingas, aptarnavimas namuose, iškvietimas į namus, klausos aparatų bandymas, nemokamas klausos aparatų bandymas, kaip įsigyti klausos aparatą, kur įsigyti klausos aparatą, klausos centras. klausa, klausos sprendimai, klausos problemos, klausos sutrikimas, sutrikusi klausa, klausos problemos, bloga klausa, blogai girdžiu, klausos tyrimas, gydytojo konsultacija, LOR, LOR Vilniuje, LOR gydytojai, LOR gydytojo konsultacija, Inga Julija Sruogienė, LOR gydytoja I.J. Sruogienė, LOR gydytoja Inga Julija Sruogienė, medicinos mokslų daktarė Inga Julija Sruogienė, ausų nosies gerklės gydytojai, klausos aparatai Šiauliuose, nemokamas klausos aparatų bandymas daugiau...

Prekiniai ženklai

Video