Įmonių sąrašas

Kosmetologinių inovacijų ofisas Kaune, UAB "Emblika"

Puodžių g. 22-1, 44295 Kaunas
(0 616) 10490
Google mapswaze
Google mapswaze

Rasti maršrutą:

Pasirinkite adresą:
Pasirinkite adresą:

Filialai

Žiūrėti visus adresus

Įmonės kontaktai

Telefonas
(0 616) 10490
El. paštas
Įvertinkite:
0 (mažiausiai 80 simbolių)


Lankomumo statistika
Duomenų atnaujinimas
Dalintis

Veiklos aprašymas

Lietuvoje įsikūrusi įmonė UAB Emblika yra vieningos, darbščios ir mylinčios Arvydo bei Rūtos Čilinskų šeimos verslas, vienijantis daugelį grožio srities specialistų. Kiekvienas mūsų klientas yra priimamas į šią šeimą.

Kosmetologinės inovacijos – tai viena iš įmonės veiklos krypčių, kurios pagrindinis tikslas yra grožio srities specialistams atrinkti ir pasiūlyti aukščiausios kokybės bei efektyvumo priemones profesionaliai veido ir kūno priežiūrai, bei preparatus estetinių procedūrų atlikimui. Suteikti galimybę tobulėti profesinėje karjeroje, dalyvaujant kvalifikacijos tobulinimo mokymuose.

Kosmetologinės inovacijos buvo sukurtos ilgą laiką analizuojant rinkos poreikius. Mes atsakingai pažvelgėme į kosmetologų ir gydytojų norą įdiegti naujienas salonuose bei klinikose, jų siekį tobulėti kaip specialistams dirbant tik su aukščiausios kokybės gydomąja kosmetika. Taip pat, ugdyti gebėjimą rūpestingai priimti klientus, profesionaliai su jais bendrauti, tausoti žmogaus grožį užtikrinant atliekamų procedūrų rezultatyvumą, dalintis mokslinėmis žiniomis, nes tik taip yra užtikrinami aukščiausi grožio salono ar klinikos standartai.
Daugiau...

Veikla

Kosmetika