Įmonių sąrašas

Gaschema, Vilniaus prekybos centras, UAB

Jočionių g. 14 (Paneriai), 02300 Vilnius
(0 5) 2653557
Atsidarys rytoj 7.30
Google mapswaze
Google mapswaze

Rasti maršrutą:

Pasirinkite adresą:
Pasirinkite adresą:

Filialai

Žiūrėti visus adresus

Įmonės kontaktai

Telefonas
(0 5) 2653557
Tinklalapis
El. paštas
Faksas
(0 5) 2653173

Darbo laikas

Pirmadienis
7.30-16.45
Antradienis
7.30-16.45
Trečiadienis
7.30-16.45
Ketvirtadienis
7.30-16.45
Penktadienis
7.00-15.00
Įvertinkite:
0 (mažiausiai 80 simbolių)


Lankomumo statistika
Duomenų atnaujinimas
Dalintis

Veiklos aprašymas

Medicininės dujos
Medicininis deguonis
Aukščiausios kokybės produktai medicinos įstaigoms
Dujų taros nuoma bei talpų įrengimas
Pagrindinė įmonės veikla – gamyba ir prekyba angliarūgšte, deguonimi, azotu, argonu, apsauginėmis suvirinimo dujomis ir dujų mišiniais, apsauginėmis pakavimo dujomis ir dujų mišiniais MAP pakuotėms, specialiosiomis (instrumentinėmis) dujomis bei jų mišiniais, degiosiomis dujomis, sausuoju ledu. Taip pat užtikriname greitą ir patikimą produktų logistiką, nuomojame dujų įrangą, projektuojame bei įrengiame dujų tiekimo sistemas. Turėdami platų dujų asortimentą, savo paslaugas siūlome įvairioms pramonės sritims: metalų apdirbimui ir gamybai, maisto pramonei, farmacijos įmonėms, mokslo ir tyrimų laboratorijoms, chemijos pramonei, laisvalaikio pramogų organizatoriams ir kitoms sunkiosios bei lengvosios pramonės šakoms.

„Gaschema“ medicininės dujos – vienintelės Lietuvoje gaminamos, visus medicinos įstaigų standartus bei tarptautinius gamybos kokybės ir saugumo standartus atitinkančios, sertifikuotos dujos. Sveikatos priežiūros įstaigoms tiekiami aukščiausios kokybės produktai, gaminami vadovaujantis vietiniais ir tarptautiniais kontrolės reikalavimais. „Gaschema“ taip pat teikia ir dujų taros nuomos bei talpų įrengimo paslaugas, dujos medicinos įstaigoms.

Įmonės asortimente - ir medicininis diazoto oksidas plačiai yra naudojamas medicinoje kaip priemonė inhaliacinėje anestezijoje. Šios medicininės dujos pasižymi nuskausminamuoju poveikiu, todėl yra taikomas skubiosios medicininės pagalbos ar gimdymo metu, tiekiant odontologines priežiūros paslaugas.

Medicinoje naudojamas diazoto oksidas yra dviejų cheminių elementų – azoto ir deguonies junginys, kuris dar yra gerai žinomas kaip juoko dujos.
Daugiau...