Liste der Unternehmen

Psichiatrė - psichoterapeutė Laura Maurušaitytė

I. Kanto g. 22-1A, 92237 Klaipėda
(+370) 63635340
Google mapswaze
Google mapswaze

Routenplaner:

Adresse aussuchen:
Adresse aussuchen:

Unternehmenskontakte

Tel.
(+370) 63635340
Geschäftsführer
Laura Maurušaitytė

Kommentare

Bewertung:
0 (mindestens 80 Zeichen)
Kristina
2023.06.19
Tikra terapija sielai. Viduje tapau lengvesne bent keliais kilogramais. Pokyciai dideli, kuriu nesitikejau net pati. Kiekviena minute sesijos buvo neikainojama. Aciu 🤍
Nützlich (5)
Bericht
Agnė
2023.04.26
Laura atradau, net nežinodama ko ieškau. Tai buvo pirmas žmogus į kurį kreipiausi ir džiaugiuosi kad tai buvo būtent ji. Terapijos metu įgijau daug neįkainojamų žinių apie save ir savo reakcijas, savo emocijas. Išmokau atpažinti savyje dalykus, kurių net nežinojau, kad turiu. Laikas ir pokalbiai, kuriuos gavau iš šios gyditojos mane vedė nepaprastai giliu ir niekaip neįvertinamu keliu į pačią save. Terapijos pagalba išėjau iš toksiškų santykių, saugumo jausmas pokalbiuose leido išjausti ir paleisti ilgai kauptas sunkias emocijas, jaučiu kaip Lauros pagalba pradėjau naują etapą - kuriame suvokiu savo pačios svarbą.
Labai kviečiu visus kreiptis kurie skaitote ir ieškote žmogaus, kuris jus priims, kad ir kaip sunku, kad ir kaip giliai tamsu, kreipkites - raskite savyje stiprybės ieškoti pagalbos.
Mes žmonės čia ir esame vieni dėl kitų.
Ačiū!🤍
Nützlich (6)
Bericht
Lina
2022.12.04
Į gydytoją Laurą kreipiausi itin sunkiu laikotarpiu dėl labai stipraus nerimo, panikos priepuolių ir nemigos, kurie neleido gyventi įprasto gyvenimo. Terapija man labai padėjo, tiek kovojant su nerimu, tiek apskritai keičiant mąstymą ir kuriant sau geresnį gyvenimą. Esu dėkinga ir rekomenduoju visiems, nes terapija tikrai padeda :)
Nützlich (13)
Bericht
mehr information...


Statistik der Besuche
Aktualisierung
Sag's weiter