List of companies

Ortopedijos technika, Klaipėdos filialas, AB

M. Mažvydo al. 8, 92137 Klaipėda
(+370) 46412445
Atsidarys rytoj 8.00
Google mapswaze
Google mapswaze

Get directions:

Did you mean?:
Did you mean?:

Affiliates

See all addresses

Company contacts

Phone
(+370) 46412445
Company code
141615172

Work hours

Monday
8.00-16.45
Tuesday
8.00-16.45
Wednesday
8.00-16.45
Thursday
8.00-16.45
Friday
8.00-15.30

Reviews

Rate it:
0 (at least 80 characters)
Goda
2023.03.28
Esu labai nemaloniai nustebinta, reabilotologei paskyrus, pradejome lankyti reabilitacija. Turejome pirmine ir antrine reabilitacijas, tad ejome kelias savaites, pabaigoje, man kilo itarimas, kad per greit viskas baigesi, todel atsidariau gydytojos paskirimus e.sveikatoje, ir pamaciau, kad pirmine reabilitacija turejo buti 20 proceduru, o gavome tik 15.
Antrines jau nebepavyko atsekti, nes vaikas buvo be manes ir nemaciau kokios proceduos jam atliekamos. Bet del pirmu esu ganatuota, nes vaikas visada buvo su manimi, ejome i masaza, magneta ir kineziterapija, kaip issiaiskinau veliau mum priklause dvi fizioterapijos proceduros per diena, o gaudavome tik viena. Bandziau viska graziuoju issiaiskinti, bet sulaukiau tik puolimo atgal ir visa ko neigimo. Tad nusprendziau situacija pasidalinti, kad ir kiti tevai butu atidesni ir tai daugiau nesitestu.
Itarima sukele, didziulis darbuotoju nenoras, kad tevai butu salia kabinetu poceduru metu ir itarimai pasistvirtino. Nors jie turi daugybe pasiteisinimo priezasciu tam, bet ne viena neatrodo reiksminga.
1. vaikai ne 2 metu neturintys paliekami vieni fizioterapijose, ant aukstu lovu ir su elektros prietaisais. Vienas vaikas per procedura apsislapino, kadangi nieko nebuvo salia, varksiukas taip pralauke kol baigesi procedura. Vienas specialistas begioja per kelis kabinetus.
2. kineziterapijos vienu metu atliekamos su keliais vaikais, tai jau ka ten patys maziukai padaro, nepadaro toks ir rezultatas. Musu atveju svarbi pedu taisiklinga padetis darant pratimus, bet pats vaikas to uztikrinti negali, todel reikalinga specialisto nuolatine prieziura, o kaip ta uztikrinti kai salia dar keli tokie pat mazuliukai.
3. neisigilinama i paciento bukle, atliekama bendra manksta, nustebau, kai po keliu dienu lankymo, noredama patikslinti vaiko bukle, del efektivesniu rezultatu, supratau, kad specialiste, net nepasiziurejusi kas mano vaikui, o tiesiog "uzsiima pedomis".
4. pradzioje sedejau salia kabinetu, o fizioterapijose dalyvavau kartu su vaiku, nes mano nuomone tikrai nesaugu 2metu vaika palikti viena. Taciau ivykus mini konfliktui, kita diena, kedes tiesiog buvo pasalintos. Paklausus, kodel negalima sedeti koridoriuje salia kabinetu, kur yra sudetos kedes atsakymas: Nes kitiems tevams liudna jie irgi nori stebeti savo vaikus. Tai pasom sesti salia kedziu yra, tiesa vienas tevas bande, bet tuoj pat buvo ispraytas. O veliau bandant issiaiskinti siatuacija telefonu gavau atskyma tevai nepageidaujami: nes tevai atveda sergancius vaikus ir yra didelis darbuotoju sergamumas ir jie nenori uzsikresti. Tai kas cia bausme tevams? Arba klausimas kaip gali uzsikresti nuo tevo, jeigu sega vaikas? Normaliu salygu laukti laukiamajame nesukurta, yra 3 kedes, zmoniu dazniausiai buna daugiau, tai kas iseina i masina palaukti, kas persiregimo kabinose atsiseda.
Buvo dvi masazistes abi malonios, minusai tumpi masazai iki 10 minuciu ir jaunoji masaziste nuolat net ir masazo metu ziuri video per teleona. Pacios kineziterapiautes irgi malonios, bet jug ne tai svarbiusia.
Nors is pirmo zvilgsnio, tai kaip jie pristato paslauga, atrodo labai patogu, atvedei vaika palikai isejai pasivaikscioti grizai pasiimei pamankstinta, bet kai pamatai uzkulsius tikrai nebesinori ten palikti vieno vaiko.
Useful (4)
Report
Neringa
2015.01.23
Puiki klinika, suteikė kvalifikuotą pagalbą kai jos labai reikėjo skubiai. Aptarnavimas malonus ir greitas.
Useful (3)
Report
vytautas
2014.09.25
klaipedos filialo parduotuvej maloniai viska paaiskino be problemu isigijom reikiamas prekes.
Useful (2)
Report
more information...


Visitor statistics
Information update
Share